Nieuw platform voor HR & Communicatie

Het is wat rustig geweest via deze website, dit komt omdat we voor HR-Communicatie.nl een nieuw – exclusief! – platform hebben gebouwd en deze week hebben gelanceerd. De vernieuwde site biedt voor HR- en communicatieprofessionals een exclusieve afgeschermde omgeving om online in gesprek te blijven over hun vak. Het kennisplatform verbindt professionals en kennis op de specialisatie HR-communicatie en is daarmee tegelijkertijd een sociaal netwerk voor vakgenoten. Dit is wat we schreven in het persbericht:

Exclusiviteit staat voorop in het nieuwe platform van HR-Communicatie.nl

HR- en communicatieprofessionals vinden op de nieuwe site een plek voor een wens die
Inge Beckers, initiatiefnemer van het platform, signaleerde: ‘We merkten dat professionals op het snijvlak van HR en Communicatie de behoefte hebben om zich te ontwikkelen en kennis te delen, maar ook om meer vakgenoten te leren kennen. Velen geven hieraan invulling door naar onze bijeenkomsten te komen. Ze voelen zich geïnspireerd en gesterkt door de onderlinge ontmoetingen
op onze events, maar ze willen graag kunnen doorpraten op een plek waar dat veilig is.’

Delen wat je écht bezighoudt in de vernieuwde online community

Verdiepen van kennis en netwerk

De nieuwe exclusieve online community van HR-Communicatie.nl faciliteert de verdieping van zowel kennis als connecties in het netwerk. Kennis en ideeën zijn vrijelijk te delen en ontwikkelen, maar ook het gezamenlijke netwerk van gelijkgestemden en vakgenoten wordt steeds sterker.

Uitgebreide kennisbank

De nieuwe site biedt aan alle geïnteresseerden (ook niet-leden) een uitgebreide kennisbank van blogs, interessante items zoals whitepapers in de Toolbox, nieuws en interviews breed gerelateerd aan HR & Communicatie.

Samenwerken essentieel

Bij het informeren, motiveren en verbinden van medewerkers is de samenwerking tussen HR en Communicatie essentieel. Daarom brengt HR-Communicatie.nl professionals werkzaam in deze vakgebieden dichter bij elkaar rondom de vraag: Hoe informeer, motiveer en verbind jij jullie huidige, toekomstige en voormalige medewerkers?

Meer informatie:
Inge Beckers, hoofdredacteur en initiatiefnemer: 06 280 90 755, inge@hr-communicatie.nl
Marjolijn Vlug, redacteur en organisator: 06 403 93 413, marjolijn@hr-communicatie.nl
https://hr-communicatie.nlredactie@hr-communicatie.nl

Laat wat van je horen

*